Coronavirus

Tandartspraktijk Beugeling

MONDZORG TIJDENS DE LOCKDOWN

Heeft u binnenkort een afspraak bij ons? Uw afspraak kan tijdens de lockdown gewoon doorgaan.

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Naar inhoud

Terug naar overzicht

Coronavirus: Heb je een afspraak bij de tandarts?

Het Coronavirus en de tandarts, hoe zit dat eigenlijk?

Het virus is nu ook in Nederland geconstateerd en lijkt steeds dichterbij te komen. Als praktijk volgen ook wij de adviezen en de berichtgeving vanuit het RIVM op de voet. Op dit moment zijn extra voorzorgsmaatregelen niet nodig. Bij tandheelkundige behandelingen is het naleven van de richtlijn infectiepreventie afdoende, zoals wij dit normaal ook doen. Hieronder vallen onder andere het dragen van mondkapjes šŸ˜· en goede handhygiĆ«ne.

De praktijk is dus gewoon open, we schudden u wellicht niet de handšŸ¤, maar verwelkomen u graag bij ons in de praktijk!

Voor meer uitgebreide belangrijke patiƫntinformatie adviseren wij u om onderstaande link aan te klikken.

https://www.allesoverhetgebit.nl/nieuws/coronavirus-heb-je-een-afspraak-bij-de-tandarts

De kans dat je besmet raakt met het coronavirus is klein. Maar het is altijd goed om voorzichtig te zijn, ook als je naar de tandarts of mondhygiƫnist moet.

Publicatiedatum: 02-03-2020