Chris Dekker – Tandartspraktijk Beugeling B.V. – Eelderwolde

Tandartspraktijk Beugeling

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Naar inhoud

Chris Dekker

Functie: Tandarts

Chris Dekker is afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit in Groningen. “Ik ben opgegroeid in Helmond. Groningen is me tijdens het studeren zo goed bevallen dat ik in de stad ben blijven wonen. Ik werk nu bij verschillende praktijken als tandarts-waarnemer. Het vak als tandarts heeft me altijd geïnteresseerd door de combinatie van het praktische en medische aspect. Verder vind ik het leuk om te fietsen en hardlopen in de omgeving. Ik hoop binnenkort met u kennis te mogen maken in de praktijk”.

 

BIG-nummer  59928121102

Terug naar overzicht