Iris Bezema – Verkruijsse – Tandartspraktijk Beugeling B.V. – Eelderwolde

Tandartspraktijk Beugeling

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Nieuw patiënten zijn van harte welkom!

Inschrijven kan via de website of telefonisch.

Naar inhoud

Iris Bezema – Verkruijsse

Preventie-assistent
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag

In 2010 ben ik als gediplomeerd assistente begonnen in Giethoorn waar ik destijds woonde. Daar kreeg ik een hele mooie kans om mijn verder te ontwikkeling tot preventie assistente, dit greep ik toen met beide handen aan.

Het werk als preventie assistente doe ik iedere dag met enorm veel plezier en toewijding. De band die je opbouwt met patiënten ,samen een doel stellen en naar dat doel streven, dat vind ik leuk en daar haal ik energie en plezier uit. Mijn doel is geslaagd als patiënten met een glimlach de stoel uit gaan en dan toveren ze een glimlach op mijn gezicht.

De afwisseling die de praktijk biedt, maakt het voor mij uitdagend en hierdoor kan ik mijn passie voor het vak goed uitoefenen.

 

Terug naar overzicht