Tijdelijke sluiting tandartspraktijk Beugeling i.v.m. coronavirus (COVID-19) – Tandartspraktijk Beugeling B.V. – Eelderwolde

Tandartspraktijk Beugeling

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom!

U kunt zich via de knop inschrijven aanmelden, wilt u liever telefonisch inschrijven, is dit ook mogelijk via bovenstaand telefoonnummer.

Naar inhoud

Terug naar overzicht

Tijdelijke sluiting tandartspraktijk Beugeling i.v.m. coronavirus (COVID-19)

Geachte heer, mevrouw,

Het zal u niet ontgaan zijn, dat met de huidige situatie rond het corona-virus ingrijpende maatregelen worden genomen. Er zijn meerdere coronabesmettingen in Nederland. Het RIVM voert regie over het landelijke beleid. Als praktijk volgen ook wij de adviezen en berichtgeving vanuit het RIVM op de voet. De KNMT (De Koninklijke Maatschappij Tandheelkunde), onze beroepsorganisatie, heeft nauw contact met het RIVM om specifieke tandheelkundige terugkoppeling te kunnen geven.

Meerdere mondzorgkoepels hebben na overleg met het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid, welzijn en Sport aan hun leden geadviseerd om met ingang van maandag 16 maart 2020 en in ieder geval geldend tot 6 april 2020, de reguliere zorgverlening op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-coronapatiënten. Volgens de koepels KNMT, ANT, NVM en ONT is het ook voor tandartsen en mondhygiënisten van groot belang om contacten zo veel mogelijk te beperken om de verspreiding van het virus af te remmen. Zij adviseren hun leden om waar mogelijk de adviezen van de overheid op te volgen, ‘waaronder het bewaren van een afstand van minimaal 1,5 meter’. Dat betekent dat ze alleen behandelingen moeten uitvoeren die niet kunnen wachten tot 6 april.

Gezien de gezondheid en veiligheid van onze patiënten en medewerkers onze hoogste prioriteit heeft. Wij willen als zorgverleners maximaal meewerken aan het terugdringen van het aantal besmettingen in ons land.

DE PRAKTIJK IS DAAROM PER DIRECT GESLOTEN VOOR REGULIERE BEHANDELINGEN.

De praktijk is uiteraard geopend voor pijnklachten en spoedgevallen, wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 8:00 -17:00 uur voor spoedgevallen, vragen en adviezen via telefoonnummer 050-525 42 48.

Voor zeer spoedeisende klachten buiten deze uren kunt u bellen met de dienstdoende tandarts via telefoonnummer 050 – 535 03 70

Wat betekend dit voor u?

• Als u een afspraak heeft staan binnen de komende drie weken bij ons, dan bellen wij u om deze te verzetten.
• In het geval van spoed kunt u ons natuurlijk bellen.

Wat is spoed?

• Trauma
• Zwelling in de mond
• Afgebroken tand of kies
• Nabloedingen (na bijvoorbeeld trekken van tand of kies)
• Kiespijn

Wie behandelen we niet?

• Geen spoed
• Als u op vakantie bent geweest de afgelopen 2 weken
• Als u in contact bent geweest met een iemand die het corona-virus heeft
• Als u besmet bent met het corona-virus of verschijnselen hiervan vertoont.

We hopen dat we deze periode snel en in goede gezondheid achter ons kunnen laten en hopen op uw begrip.

Team Tandartspraktijk Beugeling

Publicatiedatum: 16-03-2020