Uw afspraak in de praktijk – Tandartspraktijk Beugeling B.V. – Eelderwolde

Tandartspraktijk Beugeling

MONDZORG TIJDENS DE LOCKDOWN

Heeft u binnenkort een afspraak bij ons? Uw afspraak kan tijdens de lockdown gewoon doorgaan.

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Naar inhoud

Terug naar overzicht

Uw afspraak in de praktijk

We zijn blij dat we ons werk weer mogen hervatten en u kunnen behandelen.

Om volgens de Leidraad Mondzorg Corona te kunnen werken, was een wijziging in onze agendaplanning nodig. Ook is onze wachtkamer anders ingericht zodat er 1.5m afstand gehouden kan worden.

Het kan zijn dat uw afspraak is verzet qua datum en/of tijd. Om misverstanden te voorkomen hebben wij alle patiënten per mail een nieuw voorstel of een afspraakbevestiging gestuurd. Mocht de afspraak u niet schikken, dan kunt u reageren op de mail of telefonisch contact opnemen, we maken dan graag een nieuwe passende afspraak met u. Twijfelt u wanneer u nu een afspraak heeft, neem dat ook contact met ons op, wij vertellen u graag wanneer u in onze agenda staat. Mocht u geen mailadres hebben, dan nemen we telefonisch contact met u op.

Heeft u geen afspraak staan, maar wilt u deze graag plannen. Mail (info@eenprachtigelach.nl) of bel (050-5254248) ons dan.

Publicatiedatum: 05-05-2020