Bjorn van Vliet – Tandartspraktijk Beugeling B.V. – Eelderwolde

Tandartspraktijk Beugeling

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom!

U kunt zich via de knop inschrijven aanmelden, wilt u liever telefonisch inschrijven, is dit ook mogelijk via bovenstaand telefoonnummer.

Naar inhoud

Bjorn van Vliet

Mondhygiënist

Mijn naam is Bjorn van Vliet en met onwijs veel plezier werk ik sinds maart 2023 als mondhygiënist bij Tandartspraktijk Beugeling. In november 2020 heb ik de bachelor mondzorgkunde aan de Hanzehogeschool Groningen behaald. Sindsdien ben ik werkzaam als mondhygiënist. Naast mijn werk als mondhygiënist ben ik in september 2021 begonnen met de opleiding tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. De bachelor tandheelkunde heb ik in januari 2023 behaald, de daaropvolgende master volg ik nu. Het gevolg daarvan is wel dat mijn beschikbaarheid en langetermijnplanning niet altijd bekend is.

De reden dat ik er alsnog voor kies om naast mijn opleiding bij Tandartspraktijk Beugeling te werken is de voldoening die het me geeft. Iets betekenen voor een ander geeft mij veel energie, dus ook als het gaat om het samen behouden van een gezond gebit. Daarnaast is de afwisseling tussen het volgen van de master tandheelkunde en het werk als mondhygiënist zeker een verrijking. Tandartspraktijk Beugeling biedt uitgebreide behandelmogelijkheden voor haar patiënten. Voor mij is het interessant om ook buiten de opleiding hiermee in aanraking te komen. Een ander bijkomend voordeel is dat het werken als mondhygiënist me de kans geeft om de verdere theorie die ik leer meteen in de praktijk te brengen. Deze manier van ontwikkelen bevalt me altijd goed. Het houdt me scherp en gemotiveerd.

Terug naar overzicht