Regeling Tandartspraktijk Beugeling

Tandartspraktijk Beugeling

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom!

U kunt zich via de knop inschrijven aanmelden, wilt u liever telefonisch inschrijven, is dit ook mogelijk via bovenstaand telefoonnummer.

Naar inhoud

Regeling Tandartspraktijk Beugeling

 

Wij streven ernaar om u dé hoogst mogelijke kwaliteit te leveren en bieden een heldere regeling waarin u het onderstaande van ons kunt verwachten:

  • Voorafgaand aan de behandeling mag u altijd om een kostenbegroting en een behandelplan vragen.
  • Voor behandelingen waarvan de begrote kosten meer dan € 250,- bedragen, krijgt u automatisch van de behandelaar begroting en behandelplan. Tijdens de behandeling kan blijken dat de kosten meer boven de begroting uit gaan komen; in dat geval zullen wij dit met u bespreken.
  • Tandartspraktijk Beugeling voert alle behandelingen uit volgens de standaarden in de beroepsgroep.
  • Op het gebied van de infectiepreventie, de inrichting van onze praktijken en processen, de opleiding van onze medewerkers en de stralingsrichtlijnen van alle röntgenapparatuur wordt in de praktijk voldaan aan alle wettelijke eisen en richtlijnen. Tevens zijn wij ISO gecertificeerd

 

Tandheelkunde is een medisch beroep. Het gaat om behandelingen die bij ieder persoon weer anders kunnen uitpakken. Onze behandelaren hebben geen resultaatverplichting maar een inspanningsverplichting. Ondanks uiterste zorgvuldigheid van onze behandelaars kan de uitkomst van een behandeling nooit met volledige zekerheid worden voorspeld. Voor zover mogelijk zullen wij u vooraf van de risico’s op de hoogte stellen.

Mocht u onverhoopt van mening zijn dat een (deel van een) behandeling niet volgens de norm is uitgevoerd, dan zullen wij onze uiterste best doen om samen met u tot een oplossing te komen. Wij vertrouwen erop dat u in eerste instantie samen met uw eigen behandelaar tot een oplossing probeert te komen. Mocht dit niet tot het gewenste resultaat leiden, dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.

 

Tandartspraktijk Beugeling kan met u in gesprek gaan over de levensduur van de behandeling tegenover de verwachte levensduur.
Bij de beoordeling hiervan nemen wij mee of er sprake is geweest van normaal onderhoud en gebruik en regelmatig bezoek aan de tandarts, preventie assistent of mondhygiënist op indicatie van de tandarts.  Ook risicofactoren als roken, overmatige slijtage door klemmen en/of knarsen worden bekeken. Verder wordt ook bekeken of er geen wijzigingen in het werkstuk zijn aangebracht. Mocht blijken dat een ondeugdelijke behandeling de oorzaak is van uw klacht, dan wordt deze in beginsel kosteloos opnieuw gedaan. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zullen wij de oorspronkelijke kosten verrekenen met een alternatief behandelplan.

 

Voor de volgende behandelingen bestaat geen kosteloos herstel:

  • Vullingen melkgebit
  • Wortelkanaalbehandeling
  • Relaps orthodontie
  • Parodontologie
  • Bleken