Missie en Visie

Tandartspraktijk Beugeling

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom!

U kunt zich via de knop inschrijven aanmelden, wilt u liever telefonisch inschrijven, is dit ook mogelijk via bovenstaand telefoonnummer.

Naar inhoud

De Praktijk

Missie en Visie

Missie

Uw gezonde, prachtige lach; Ons doel!

 

Visie

Tandartspraktijk Beugeling staat voor:

  • kwaliteit (inschrijving KRT,KRM, ISO 9001 gecertificeerd)
  • ruime openingstijden (’s morgens vroeg en ’s avonds),
  • een hoog hygiëneniveau (onze hygiëneprotocollen voldoen aan de hoogste eisen en nieuwste inzichten van de WIP (Wet Infectie Preventie) richtlijn) en het gebruik van evidenced-based materialen en instrumentarium.

Ons doel is uw gebit gezond en mooi te houden, het zo natuurgetrouw mogelijk te herstellen en het mooier te maken. Een schone mond is een voorwaarde voor een gezonde mond, vandaar dat wij een grote nadruk leggen op de mondhygiëne.

Preventie is in onze praktijk een heel belangrijk onderdeel. U speelt zelf een grote rol en onze mondhygiënist en preventie-assistenten helpen u nog een stap verder. Zij geven advies over de beste verzorging van uw gebit en zorgen voor regelmatige professionele reiniging van tanden en kiezen. Hiermee kan schade aan het gebit worden voorkomen, zodat het aantal behandelingen en daarmee samenhangende kosten worden geminimaliseerd.
Alle teamleden volgden na hun basisopleiding nascholing om als hooggekwalificeerde medewerkers te kunnen werken.

Wij helpen u bij de zorg voor een gezond gebit. Gezonde tanden zijn essentieel voor een gezond lichaam: u kunt vol zelfvertrouwen lachen en probleemloos eten. Wij geven u graag voedingsadviezen voor uw mondgezondheid. Kortom, u voelt zich goed en dat straalt u ook uit.

Graag maken wij een zorgplan voor de komende jaren.

Onze praktijk is ISO 9001 gecertificeerd volgens de HKZ norm, voldoet aan de kwaliteitswet, wij werken met protocollen en volgen cursussen. Deze activiteiten ondernemen wij om de kwaliteit in de praktijk te kunnen waarborgen.