Reviews

Tandartspraktijk Beugeling

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom!

U kunt zich via de knop inschrijven aanmelden, wilt u liever telefonisch inschrijven, is dit ook mogelijk via bovenstaand telefoonnummer.

Naar inhoud

Ervaringen / Reviews

 

 • Bij jou moet ik mijn mond open doen en mijn mond houden! Na een traumatisch tandartsverleden kwam ik met mijn gezin bij jouw tandartspraktijk en ik voelde me vanaf het begin veilig.Met veel liefde en zorg heb jij mij en mijn kinderen al 20 jaar behandeld! Mijn dochter zei wel eens: ‘mam, heb jij dat ook: als je bij Jeske bent, dan het lijkt of je gebit ineens van haar is?’ Daarom zorgen wij goed voor ons gebit! Heel veel dank voor al jou/jullie liefdevolle zorgen.

 

 • Top nazorg en adequaat handelen door Jeske Beugeling!

 

 • Al jaren mijn tandarts en tot volle tevredenheid!

 

 • Prima tandarts.
  Zeer kundig, flexibele praktijk, je kunt er ook in de avonduren afspreken.
  Tandarts en mondhygiëniste geven goede adviezen. (Alhoewel de Mondhygiëniste streng is?) Ik ben er zeer tevreden over. O ja en de receptie dames zijn ook bijzonder aardig.

 

 • Prima tandartsenpraktijk.
  Ze zijn vriendelijk en lossen problemen goed op.
  Wel een klein aandachtspuntje voor de planning, probeer deze wat strakker te krijgen.

 

 • Tandartspraktijk Beugeling is een praktijk waarin het welzijn van de patiënt centraal staat. De tandarts en haar medewerkers zijn zeer deskundig, klantvriendelijk en zorgzaam.

 

 • Wij ervaren veel toewijding en kundigheid voor het behoud van gebit én daarmee van onze gezondheid .
  Moderne praktijk waar ook plaats is voor de senioren ( in rolstoel etc. )

 

 • Erg service gericht, oplossend en professioneel!!! Dit geldt natuurlijk voor jullie als professionals maar ook voor de gehele entourage. Boezemt vertrouwen in. Voor mij geen straf om naar de tandarts te gaan :). Jullie motto: Uw gezonde, prachtige lach: Ons doel!, wordt bij mij volledig waargemaakt. Dank hiervoor.

 

 • Jeske is al meer dan 20 jaar mijn fantastische tandarts. Moderne tandheelkunde, professioneel, persoonlijk en vooral een erge prettige persoonlijkheid.

 

 • Deze week is een implantaat geplaatst. Ik kan niet zo goed tegen verdovingen maar daar heb ik helemaal niets van gevoeld. De behandeling verliep voorspoedig en na een half uur heb ik een vervolgafspraak gemaakt om de hechtingen te verwijderen. Ik vertrouw altijd op mijn tandarts en heb nadat de verdoving was uitgewerkt geen pijn of temperatuursverhoging gehad. Bedankt Jeske. Avonds heb ik mijn boosterprik nog gehaald.

 

 • Al járen kom ik mijn gebit bij U laten zien, en als het nodig is, door U te laten behandelen.
  Al járen ben ik méér dan tevreden, en voel ik me goed, met Uw aandacht- en vakkundigheid!!
  Ik hoop dan ook nog járen,———naar u toe te kunnen gaan!
  Vriendelijk groet voor U allen en tot ziens!!

 

 • Als angsthaas voor de tandarts ben ik jaren geleden in deze praktijk terechtgekomen. Na uitgebreide restauratie van mijn gebit ben ik een “stralende lach” rijker en mijn angst verloren. Dit dankzij het gehele team van deze uitmuntende tandartsenpraktijk!

 

 • Ben al heel lang bij deze tandarts, ik vind het een erg fijne praktijk. Iedereen is opgewekt, kalm en zeer kundig

 

 • Het was wederom een groot genoegen.

 

 • Ik ben door mevr. Beugeling behandeld als vanouds dwz.
  sympathiek , deskundig en beslist zoals dat nu ook nodig was.
  Nogmaals mijn hartelijke dank.

 

 • Na 25 jaar angst voor de tandarts toch de stap gezet. Wat een top team bedankt voor jullie prestatie. Ik heb weer een mooi gebit. Jullie zijn echt kunstenaars. Kan jullie bij iedereen aanbevelen. dank je Lian voor de tips