esthetische tandheelkunde.

Tandartspraktijk Beugeling

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom!

U kunt zich via de knop inschrijven aanmelden, wilt u liever telefonisch inschrijven, is dit ook mogelijk via bovenstaand telefoonnummer.

Naar inhoud

Differentiaties

Onze bijzondere belangstelling gaat uit naar de esthetische tandheelkunde. U kunt bij ons terecht voor het bleken van tanden en het maken van facing of kronen ter verfraaiing van uw gebit.

Wij maken ook CEREC kronen, inlays en onlays. Op 1 dagdeel heeft u een prachtig gefabriceerde kroon met behulp van de zogenaamde CAD CAM techniek.

Wij plaatsen implantaten en vervaardiging van kronen of prothesen op implantaten behoort tot de mogelijkheden (Implantaten zijn kunstwortels ter vervanging van tanden of kiezen die verloren zijn gegaan).

Er bestaat veel aandacht voor kinderen. Bij kinderen wordt de basis gelegd voor het vertrouwen en het belang van tandheelkundige zorg. Veel mensen zijn bang voor de tandarts en u hoeft zich hier zeker niet voor te schamen. Wij zullen hier zorgvuldig mee omgaan.