Martijn Koole – Tandartspraktijk Beugeling B.V. – Eelderwolde

Tandartspraktijk Beugeling

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom!

U kunt zich via de knop inschrijven aanmelden, wilt u liever telefonisch inschrijven, is dit ook mogelijk via bovenstaand telefoonnummer.

Naar inhoud

Martijn Koole

ZZP-Tandarts

In 2019 studeerde ik af als tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na het afronden van mijn studie ben ik gaan werken als tandarts in de omgeving van Groningen en heb ik mezelf verbonden aan het UMCG waar ik momenteel een verdiepend traject volg in de complexere restauratieve en reconstructieve tandheelkunde. Daarnaast geeft ik met veel plezier les aan tandheelkunde- en mondzorgkundestudenten.

Voor mij is de tandheelkunde een fantastisch vak. De combinatie van patiëntencontact en praktisch bezig zijn vind ik leuk aan mijn werk. De afwisseling tussen de algemene praktijk en mezelf ontwikkelen binnen de tandheelkunde houdt mij scherp. Scholing volgen is voor mij een pré.

Samen met u maak ik graag een passend behandelplan. Ik streef naar de beste zorg voor u, met een oog op de persoon achter het gebit. Geen mens is immers hetzelfde.

 

BIG-nummer 69925997402
Terug naar overzicht