Aurora Jansma – Tandartspraktijk Beugeling B.V. – Eelderwolde

Tandartspraktijk Beugeling

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom!

U kunt zich via de knop inschrijven aanmelden, wilt u liever telefonisch inschrijven, is dit ook mogelijk via bovenstaand telefoonnummer.

Naar inhoud

Aurora Jansma

Preventie-assistent, kaakchirurgie-assistent

Ik ben al 30 jaar in de tandheelkunde werkzaam. Ik heb veel ervaring opgedaan in tandtechniek en op commercieel tandheelkundig vlak.

Wat werken voor mij zo mooi maakt in de praktijk van mevrouw Beugeling is dat al deze disciplines samenkomen. Gedurende de eerste drie jaar werd mijn commerciële ervaring ingezet voor de inkoop en voorraadbeheer van de praktijk. Ook kon ik ondersteunen bij het uitbouwen en stroomlijnen van de werkprocessen in de behandelpraktijk.

Tegenwoordig heb ik mij meer toegelegd op het zelfstandig behandelen van patiënten. Twee dagen mag ik mij inzetten om patiënten te motiveren en kan zo een bijdrage leveren aan de verbetering van hun mondgezondheid.

Ook voor esthetiek kunnen mensen bij mij terecht. Ik begeleid mensen bij het bleken van hun tanden. Voor onze patiënten is het een waardevolle aanvulling dat door mijn ervaring en scholing in de techniek, ik ons eigen tandtechnisch werk kan maken. Hierdoor hoeven patiënten niet lang te wachten op hun beoogde product. Dat komt de behandeling ten goede.

Waar ik in het bijzonder trots op ben is dat ik kaakchirurgie-assistent ben tijdens implantaatoperaties en zorg draag voor de organisatie daarvan. Doordat ik erg trots ben op mijn vak, straal ik dit uit naar de patiënt en mijn collega’s, zodat er een prettige werksfeer ontstaat. De patiënt voelt zich hierdoor op zijn gemak en dat is voor mij erg belangrijk.

Aurora staat geregistreerd bij het register preventieassistenten www.registerpreventieassistenten.nl

Terug naar overzicht