Franciska de Boer – Tandartspraktijk Beugeling B.V. – Eelderwolde

Tandartspraktijk Beugeling

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom!

U kunt zich via de knop inschrijven aanmelden, wilt u liever telefonisch inschrijven, is dit ook mogelijk via bovenstaand telefoonnummer.

Naar inhoud

Franciska de Boer

Receptionist

Sinds september 2013 ben ik in de praktijk werkzaam als receptionist. Ik help u graag met het maken van afspraken, vragen over nota’s en natuurlijk met alle andere vragen.
In de jaren dat ik hier werkzaam ben, is er veel nieuws op mijn pad gekomen. Door het volgen van externe opleidingen zoals o.a. ‘tandheelkundige begrippen aan de balie’ en het jaarlijks volgen van ‘het event voor de balieassistent’ is mijn kennis uitgebreid. Ook intern heb ik veel geleerd.
De momenten dat ik niet bij de receptie zit, houd ik me bezig met de declaraties, machtigingen en andere administratieve taken. Dit zorgt voor een fijne afwisseling van mijn werkzaamheden.

Laat u het weten als ik iets voor u kan doen?”

Terug naar overzicht