Geke Santes -Kobes – Tandartspraktijk Beugeling B.V. – Eelderwolde

Tandartspraktijk Beugeling

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom!

U kunt zich via de knop inschrijven aanmelden, wilt u liever telefonisch inschrijven, is dit ook mogelijk via bovenstaand telefoonnummer.

Naar inhoud

Geke Santes -Kobes

Preventie-assistent

Na 17 jaar in de drogist gewerkt te hebben vond ik het in 2008 tijd worden voor iets nieuws, iets totaal anders. Wel wist ik dat ik graag met mensen wilde blijven werken en omdat ik altijd, als ik zelf bij de tandarts was, dacht: tandartsassistente dat lijkt me een harstikke leuke baan en echt iets voor mij ben ik gaan solliciteren. In mei 2008 heb ik de kans gekregen in een kleine praktijk en ben ik intern opgeleid als tandartsassistente.

Vanaf 1 november 2017 ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk Beugeling en alhoewel ik nu in een nieuwe situatie kom met meer behandelkamers en collega’s, voel ik me al helemaal op mijn plek. Ik werk hier met allemaal superleuke, enthousiaste en deskundige mensen en samen zorgen we ervoor dat we u vakkundig en plezierig kunnen helpen.

Terug naar overzicht