Harma Klooster – Tandartspraktijk Beugeling B.V. – Eelderwolde

Tandartspraktijk Beugeling

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom!

U kunt zich via de knop inschrijven aanmelden, wilt u liever telefonisch inschrijven, is dit ook mogelijk via bovenstaand telefoonnummer.

Naar inhoud

Harma Klooster

Receptionist

Na jaren in de zorg te hebben gewerkt, heb ik mij laten omscholen tot tandartsassistente. Ik heb jaren aan de stoel gewerkt. Een aantal jaar geleden heb ik de switch gemaakt naar de receptie en dit is mij toen erg goed bevallen. Sinds oktober 2017 ben ik drie dagen per week werkzaam als receptionist bij tandartspraktijk Beugeling. Dit doe ik met veel plezier. Ik zal samen met u afspraken in plannen en antwoord geven op uw vragen. Ik hoop u te mogen verwelkomen in onze praktijk.

Terug naar overzicht