Jeske Beugeling – Tandartspraktijk Beugeling B.V. – Eelderwolde

Tandartspraktijk Beugeling

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom!

U kunt zich via de knop inschrijven aanmelden, wilt u liever telefonisch inschrijven, is dit ook mogelijk via bovenstaand telefoonnummer.

Naar inhoud

Jeske Beugeling

Tandarts, Praktijkeigenaar

Met enthousiasme heb ik Tandheelkunde gestudeerd aan de Rijkuniversiteit Groningen en ben in 1987 afgestudeerd. Zoals het is met alles waar iemand enthousiast over is: 30 jaar is voorbij gevlogen. En ik kan oprecht zeggen dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Voor mij geldt: mijn werk is mijn hobby, ik vervul mijn tandarts-zijn met passie. Ik ben zorgzaam en bedenk graag voor iedereen een passende behandeling.

Nadat ik na mijn afstuderen in meerdere praktijken heb waargenomen en sinds 1988 in het toenmalige AZG werkte als tandarts Bijzondere Tandheelkunde op de afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie (tot 1994), ben ik in 1992 een zogenaamde vrije vestiging gestart in de wijk Hoornsemeer te Groningen. Ofwel, met nul patiënten gestart en inmiddels zijn het er bijna 4000. Dat kan ik natuurlijk niet alleen, inmiddels word ik ondersteund door en werk ik samen met 2 tandartsen, 2 mondhygiënisten, (preventie)assistenten, student tandheelkunde, receptionisten en een praktijkmanager. Samen vormen we een harmonieus, goed geschoold team.

In januari 2010 is een mooi praktijkpand, samen onder 1 dak met Tandartspraktijk Lawant, aan de Groningerweg in gebruik genomen, volledig ingericht met de modernste apparatuur en met een warme uitstraling.

Nascholing is voor mij een must en een uitdaging, ik ben dan ook KRT-geregistreerd. Een leven lang leren. Elk jaar maak ik een planning welke nascholing ik dit jaar zal volgen. De differentiaties implantologie en CEREC (CADCAM vervaardigde kronen) en esthetische tandheelkunde vragen voortdurend om nascholing, andere vakgebieden worden zorgvuldig gekozen. Tevens maak meer dan 28  jaar deel uit van dezelfde I-Qual studiegroep en ben ik lid van de ITI (implantaat) studiegroep Noord Nederland. Thuis lees ik veel vakliteratuur en maak ik digitale toetsen.

Ik vind het erg leuk om kinderen te behandelen en vooral het vertrouwen te geven voor een goede tandheelkundige toekomst.

Ik hoop dat het ondanks alle wet- en regelgeving mogelijk blijft innovatief te blijven werken, het vak blijft zich maar ontwikkelen en de wensen van patiënten veranderen.

Ik ben graag uw tandarts!

BIG-nummer  09019954702

Terug naar overzicht