Lian Blaauw – Tandartspraktijk Beugeling B.V. – Eelderwolde

Tandartspraktijk Beugeling

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom!

U kunt zich via de knop inschrijven aanmelden, wilt u liever telefonisch inschrijven, is dit ook mogelijk via bovenstaand telefoonnummer.

Naar inhoud

Lian Blaauw

Mondhygiënist

In juli 2019 heb ik de studie Mondzorgkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Tijdens mijn studie heb ik geleerd tandvleesproblemen op te lossen, periodieke mondcontroles uit te voeren, kleine vullingen te maken en heb ik mij mogen verdiepen in de kindertandheelkunde. Ik heb affiniteit met het behandelen van kinderen, (kwetsbare) ouderen, angstige patiënten en bijzondere zorggroepen. Samen met de patiënt doelgericht werken en een mooi, gezond resultaat bereiken is wat voor mij het werk als mondhygiënist mooi en uitdagend maakt.

Tijdens en na mijn studie ben ik in verschillende algemene praktijken en de ouderenzorg werkzaam geweest. Sinds juli 2020 ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk Beugeling. Binnen de praktijk behandel ik patiënten met tandvleesproblemen (gingivitis/ parodontitis), geef ik voorlichting en instructies aan kinderen en volwassenen en voer ik periodieke mondcontroles, sealants en kleine vullingen uit.
Geen werkdag is hetzelfde en dat maakt het werk zo leuk!

 

Terug naar overzicht