Linda Pakes – Tandartspraktijk Beugeling B.V. – Eelderwolde

Tandartspraktijk Beugeling

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Nieuw patiënten zijn van harte welkom!

Inschrijven kan via de website of telefonisch.

Naar inhoud

Linda Pakes

Preventie-assistent, Cerec-assistent, gediplomeerd voor vervaardiging van composiet-fissuurlak restauraties.

Na diverse banen in de detailhandel heb ik in 2004 de overstap naar de tandheelkunde gemaakt. Het beroep tandartsassistente heb ik in de praktijk geleerd en heb mij via talloze cursussen en opleidingen opgewerkt tot preventieassistente. Mijn diploma preventieassistente heb ik in 2009 behaald.

Sinds juni 2013 ben ik werkzaam in de praktijk van tandarts Beugeling. Dit werk doe ik met erg veel plezier. We hebben een leuk team, ieder met zijn eigen diferentiatie.

Ik vind het werk erg leuk en nog steeds erg leerzaam. Iedere dag leer ik bij. Het bijzondere van het werken in de praktijk van tandarts Beugeling is dat iedereen de kans krijgt zichzelf te ontplooien, zodat u de beste tandheelkundige zorg krijgt.

Linda staat geregistreerd bij het register preventieassistenten www.registerpreventieassistenten.nl

Terug naar overzicht