Marlous Coers – Tandartspraktijk Beugeling B.V. – Eelderwolde

Tandartspraktijk Beugeling

Welkom in onze praktijk, gevestigd in Eelderwolde, net ten zuiden van de stad Groningen. De praktijk voor algemene tandheelkunde, implantologie, cerec-kronen, esthetische tandheelkunde en reconstructieve tandheelkunde.

Wij doen ons uiterste best om u te verwelkomen als gast. Wij bieden u een warm ontvangst, een prettig verblijf als u moet wachten.

We staan als team voor u klaar om met de grootste deskundigheid een behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, passend bij uw wensen.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom!

U kunt zich via de knop inschrijven aanmelden, wilt u liever telefonisch inschrijven, is dit ook mogelijk via bovenstaand telefoonnummer.

Naar inhoud

Marlous Coers

Preventie-assistent

Na het afronden van mijn opleiding Marketing & Communicatie ben ik een nieuwe weg in geslagen met de opleiding tot tandartsassistent. Dit bleek helemaal mijn ding te zijn, en ik kan dan ook met trots zeggen dat ik in het voorjaar van 2020 mijn diploma heb behaald. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan tijdens stages en ben ik uiteindelijk blijven werken bij Tandartspraktijk Beugeling tijdens en na het afronden van de opleiding.

Tijdens mijn werk in de praktijk kan ik mij ontwikkelen en heb ik de cursus Anesthesie gevolgd. De tandheelkunde is een vak waar je constant kunt groeien en ik kijk er naar uit dit in de praktijk te blijven doen.

De tandarts is een plek waar veel mensen angstig voor zijn, mijn doel is dan ook uw tandartsbezoek zo comfortabel mogelijk te maken. Samen werken wij naar uw prachtige lach toe en ik kijk er naar uit u te verwelkomen in de praktijk.

Groetjes Marlous

Terug naar overzicht